Kuka sinua lähtee Luotsaamaan?

Olen Jenna, liikuntaneuvoja sekä valmentaja.

Iloisella energialla varustettu, helposti lähestyttävä ravistelija.

Välillä tylsä järjen ääni, toppuuttelija, toisinaan vauhdin antaja ja tsemppari.

Olen valmentanut vuodesta 2009 lähtien liikuntakeskuksissa, niin yksilö- , duo- kuin ryhmävalmennuksia sekä työyhteisöjä.

Asiakkaina on ollut tuki- ja liikuntaelin vaivoista kärsiviä asiakkaita, lonkkaleikkauksesta kuntoutuvia henkilöitä, raskauden aikaisia ja jälkeisiä treenaajia sekä elämäntapamuutosta toteuttavia.

Valmennan kaikkia aloittelevista kuntoilijoista aina kokeneempaan ja tavoitteelliseen urheilijaan asti.

Minulle on tärkeää toteuttaa valmennukset asiakaslähtöisesti tiedolla, taidolla sekä tunteella.

Liikuntaneuvojaksi valmistuin 2008 ja vuosien varrella olen käynyt lukuisia kursseja ja koulutuksia liittyen ravitsemukseen, ohjelmointiin, psyykkiseen- sekä fyysiseen valmennukseen sekä parhaillaan opiskelen hieronnan ammattitutkintoa.

Oma taustani urheilun ja liikunnan parissa juontaa juurensa nuoruuden koripallo harrastuksesta jota pelasin aina kilpatasolla asti. Nuoresta iästä huolimatta selkävaivat pistivät stopin uralle ja näin koripallo vaihtui kuntoutukseen ja koulutukseen.

Kuntosaliharjoittelu on ollut mukana läpi elämäni, tämän lisäksi minut saattaa löytää pyörän päältä, tenniskentältä tai ihan vaan luonnosta ihmettelemässä ja nautiskelemasta.

Omat urheilu- ja liikuntatavat ovat muuttaneet muotoaan vuosien varrella elämäntilanteista riippuen, viimeisempänä tujun mausteen elämään toi v. 2021 syntyneet kaksostytöt.

Tarjoan elämänmakuista ja henkilökohtaista valmennusta vankalla ja monipuolisella kokemuksella, tietotaidolla sekä suurella sydämellä.